Saturday, October 18, 2008

Yuta : Wa~

بسم الله الرحمن الرحيم
Salam.


"Dan hendaklah kamu beribadat kepada Allah dan janganlah kamu sekutukan Dia dengan sesuatu apa jua; dan hendaklah kamu berbuat baik kepada kedua ibu bapa, dan kaum kerabat, dan anak-anak yatim, dan orang-orang miskin, dan jiran tetangga yang dekat, dan jiran tetangga yang jauh, dan rakan sejawat, dan orang musafir yang terlantar, dan juga hamba yang kamu miliki. Sesungguhnya Allah tidak suka kepada orang-orang yang sombong takbur dan membangga-banggakan diri"
An-Nisa ( 4:36 )

"You know what I'm about to pick up my mum at the airport after this"

"Oh, your mum is coming? That's great. For how long?"

"10 days~ It's so nice when she is around during this critical period."

Yuta, seorang pelajar Jepun (Yuta itu Lelaki: Hampa ke Syafiq Sabri? =p hehe!) kejuruteraan dan ekonomi itu tersenyum ketika kami sedang pulang di dalam lif dari Tutorial Perakaunan di Arts Building.
Ibunya akan datang.
Pastinya seronok.

Ibu saya bila pula akan datangnya?

Insya Allah 5 Disember, Ibu akan 'didatangkan'.

Tak sabar nak balik! Wa~


Air Asia je~

Mak, tunggu sat no~

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

2 comments:

NAQUIAH said...

salam
macam sistem belajar la
the way they grade the students
pakai a, b, c ke...
or pakai pointer ke, e.g. 3.1, 3.3, 4.0

and assignment n exams, mane yang lebih banyak diambil kira
esp utk students yg ambik arts subject ni..

Muhammad Za'im Bin Mohamad Yusoff said...

Salam semua

To Naquiah : InsyaAllah aku cuba explain apa yang aku tau

=)

Thanks for visiting